MASJID AL-AULA

KAMPUNG SELARONG, 33310 PENGKALAN HULU, PERAK DARUL RIDZUAN.
PERAK
0194760302

Masjid Al-Aula merupakan masjid kariah bagi Kampung Selarong dalam Daerah Pengkalan Hulu. Masjid ini menjadi pusat utama aktiviti ibadah dan pengimarahan bagi masyarakat setempat. Masjid ini juga ditadbir oleh barisan AJK dan Pegawai Masjid dari sudut pentadbiran, pengimarahan, prasarana dan keceriaan. Jawatankuasa masjid juga bertanggungjawab menganjurkan program dan aktiviti bersasar kepada pelbagai kumpulan ahli kariah seperti kanank-kanak, remaja, belia, beliawanis, wanita, ibu tunggal, OKU dan sebagainya.